Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Επιστροφή με καυτό θεματάκι..

Τι κάνετε αγαπητοί μου; Καιρό έχω να αναρτήσω κάτι, γιατί είχα πολλά φροντιστήρια και δεν προλάβαινα..


Κατά πόσο πιστεύετε ότι οι σημερινοί έφηβοι βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου και αν πιστεύετε πως είναι φυσιολογικό;

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ..

22 σχόλια:

  1. τωρα να μη πω σε ποιανου υπολογιστή ήρθα αντιμετωπη με τέτοιο θέαμα.... λοιπον... νομιζω πως τα αγορια βλέπουν τέτοιου είδους ταινίες... ίσως... δε ξέρω... αλλα εγώ είμαι εντελώς κατά και πιστευω οτι δεν είναι φυσιολογικο να βλέπει κανεις τέτοιες ταινίες, απλά γιατί δεν βρίσκω το νόημα στην όλη κατάσταση.... είναι άχρηστες και μας υποβαθμίζουν!!!! αυτό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνώ αλλά μην ξεχνάς πως είναι ένας τρόπος αποβολής της τεστοστερόνης εφόσον δεν έχουν τουλάχιστον οι περισσότεροι σεξουαλικές σχέσεις..Όσο για το περιεχόμενο και τον ιδιοκτήτη του υπολογιστή ενημερώθηκα και έμαθα πως κάποιες είναι καιρό μέσα από τότε που σταμάτησε να μπαίνει με mozilla firefox και μπαίνει με google chrome και η άλλη που είδαμε είχε κατέβει μόνο και μόνο από περιέργεια όπως την είχε κατεβάσει όλος ο κόσμος.. ;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα Παναγιώτα είσαι θεά!! Εγώ σοκαρόμουν πριν 2-3 χρόνια όποτε άκουγα κάτι τέτοιο..πλέον το θεωρώ μέρος της καθημερινότητας των εφήβων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααααα και της καθημερινότητας κιολας!!!! οκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλήθεια έτσι είναι ρε..
    κωνσταντινε θα σου ήταν εύκολο να απαντήσεις μια φορά κάτι σωστό και ανάλογο της περίστασης; αγόρι είσαι οπότε κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λοιπον σου απανταω. οι ταινιες ερωτικου περιεχομενου δυστηχως εχουν καταντησει ενα μεγαλο κομματι της ζωης του ανδρικου φυλου. καποιοι νομιζουν οτι με αυτο τον τροπο ξεσπανε εκει. και οντως παναγιωτα εισαι 15 χρονων δεν γινετε να σου προξενει εντυπωση αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δείτε το σαν ντοκιμαντέρ. Όταν βλέπεις δηλαδή στην ΕΡΤ3 ντοκιμαντέρ με δυο άγρια ζώα σε παρόμοιες σκηνές γιατί δεν σοκάρετε κανείς και όταν πρόκειται για ανθρώπους μένουν όλοι με το στόμα ανοικτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δε μου προκαλει εντυπωση.... απλα δε μου αρεσει το θεαμα..... σεβαστο κωστα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτο ναι αλλα δεν μπορεις να κανεις λες και ο αλλος εχει οπλο και σε σημαδευει :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πειτε μου τι εχουμε αλγεβρα και αφήστε τα αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγώ συμφωνώ άπειρα με τον θανάση..!πολύ σωστό αυτό που λέει..παρόλα αυτά κάποια πράγματα είναι και προσωπικά δεδομένα και καλύτερο θα ήταν να τα κρατούσαν κάποιοι άνθρωποι για τον εαυτό τους..απο την άλλη στον 21ο αιώνα ζούμε..ας είμαστε λίγο πιο φιλελεύθεροι..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. επίσης όποιος μάθει για τις ασκήσεις της άλγεβρας παρακαλώ να με ενημερώσει!! χρήστο περίμενα μια πιο ώριμη απάντηση απο εσένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ευχαριστώ Γιώργο καλέ μου,αλλά επειδή ξέρετε πόσο απαιτητική είμαι θέλω ολοκληρωμένη απάντηση χωρίς συμφωνώ και διαφωνώ απο όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγώ πιστεύω πως ο κάθε έφηβος είναι ικανός για να κρίνει αν θα πρέπει ή όχι να παρακολουθεί τέτοιου είδους ταινίες...μερικοί βλέπουν και άλλοι όχι για τους δικούς τους λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. έχεις απόλυτο δίκιο Γιοβάννα και θα ήθελα να δω και το σχόλιο του Θ.Μ που είναι μεγαλύτερος και ίσως ξέρει κάτι παραπάνω..! παρόλα αυτά θεωρώ πως το 90% των εφήβων παρακολουθούν τέτοιου είδους ταινίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συγγνώμη, για την αβλεψία. πραγματικά δεν είχα

    προσέξει

    ότι τα σχόλια είχαν συνεχιστεί και μετα τις 6 Νοέμβρη.

    σχετικά με την ουσία του θέματος δε θέλω να πώ κάτι.

    απλά σημειώνω ότι προσεγγίσατε το θέμα με μεγάλη

    ωριμότητα και ψυχραιμία, οπότε συμβουλές και οδηγίες

    δε νομίζω ότι έχουν θέση εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή