Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο «ντερμπάκιας» Μιραλάς


Την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει στα περισσότερα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό διεύρυνε ο Κέβιν Μιραλάς, πετυχαίνοντας αισίως το τέταρτο συνολικά του τέρμα, ωστόσο το γκολ που πέτυχε στη φάση του 23ου λεπτού, δεν στάθηκε ικανό να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό.
Την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει σχεδόν πάντα σε ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό συνέχισε ο Κέβιν Μιραλάς στη σαββατιάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Δικέφαλο.

Ο Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού σε αντίθεση με πολλούς άλλους συμπαίκτες του, δεν... κρύβεται σε ματς «ειδικών συνθηκών» και μάλιστα με τις προσωπικές του ενέργειες και τα συνεχόμενα τέρματα που πετυχαίνει, δίνει ο ίδιος το σύνθημα.

Το ίδιο συνέβη και στο χθεσινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπου ο Μιραλάς στη φάση του 23ου λεπτού με την εξαιρετική του ενέργεια και το εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα ν' αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Αραμπατζή και έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ.

Με τη σημαντική διαφορά όμως ότι το πανέμορφο γκολ του διεθνούς Βέλγου δεν στάθηκε αρκετό να χαρίσει τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».

Για όσους... ξεχνούν, ο Μιραλάς έχει συνδεθεί άλλες τρεις φορές με τα δίχτυα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο περυσινό πρωτάθλημα.

Η... αρχή έγινε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό της 30ής Οκτωβρίου, όταν και πάλι στο ίδιο τέρμα είχε παραβιάσει στο 37' την εστία του Τζόρβα ανοίγοντας το σκορ.

Το «κρεσέντο» του Βέλγου συνεχίστηκε στο εντός έδρας ντέρμπι με το «τριφύλλι», στη νίκη της πειραϊκής ομάδας με 2-1, όπου ο Βέλγος φορ άνοιξε το σκορ στο 20' έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Αριέλ Ιμπαγάσα σε εκτέλεση φάουλ.

Το τρίτο «χτύπημα» του Μιραλάς ήρθε στο επιβλητικό 6-0 επί της ΑΕΚ στις 20 του περασμένου Μάρτη στο Καραϊσκάκη, όπου στο 68' ολοκλήρωσε το εκπληκτικό του σλάλομ για το 5-0.

1 σχόλιο: