Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

΄΄Είχα πρόταση από Παναθηναϊκό΄΄

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ανάκογλου, βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Sportday είχε δεχθεί κρούση από την ομάδα του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του. 




Ο νεαρός άσσος του Πανσερραϊκού παραδέχτηκε ότι το καλοκαίρι όντως η ομάδα του Παναθηναϊκού είχε κάνει κρούση για την απόκτηση του αλλά τελικά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με την ομάδα του. Επίσης τόνισε ότι προς το παρόν αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ότι δεν γνωρίζει αν θα υπάρξει κάποια κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού για την απόκτηση του, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εφημερίδα Sportday :
Πώς είναι η κατάσταση στην Ελπίδων;
«Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Υπάρχουν πολλά παιδιά που πέρυσι δεν έπαιζαν στις ομάδες τους, αλλά πλέον έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχουμε δεθεί μεταξύ μας και διαθέτουμε πολύ καλό σύνολο. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να το δείχνουμε στο γήπεδο».
Είναι για σένα όνειρο να παίξεις στην Ανδρών;
«Όχι μόνο δικό μου. Πιστεύω πως είναι όνειρο για κάθε παίκτη να αγωνιστεί στην Εθνική Ανδρών. Αλλά κάθε πράγμα στην ώρα του και στον καιρό του. Ο κύριος Σάντος καλεί νέους παίκτες συνέχεια και αυτό είναι καλό. Όποιος αξίζει θα παίζει».
Μέσω της Ελπίδων ξεφεύγεις για λίγο από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
«Είναι μια διέξοδος. Είναι δύσκολο να είσαι ποδοσφαιριστής και Οκτώβριο μήνα να μην ξέρεις σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεσαι. Να μην έχεις επίσημα παιχνίδια στα πόδια σου. Η Ελπίδων είναι μια διέξοδος. Κάνω παιχνίδια. Άλλωστε, για κάθε παίκτη είναι καλό να αγωνίζεται σε αυτή. Εκπρόσωποι πολλών ομάδων παρακολουθούν τα παιχνίδια της. Σε βοηθά για το μέλλον σου».
Επηρεάζει η κατάσταση στον χώρο;
«Επηρεάζει και μάλιστα αρνητικά. Δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Να υπάρχουν δηλαδή τέτοιες καταστάσεις στη χώρα που αγωνίζεσαι. Εμείς είμαστε παίκτες και κοιτάμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μας απασχολεί μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά δεν μπορούμε να μη σκεφτόμαστε και τα όσα συμβαίνουν έξω από το γήπεδο».
Όλοι λένε πως είσαι ο επόμενος που θα πάρει μεταγραφή…
«Είμαι σε μικρή μεν ηλικία, αλλά έχω ήδη κάνει αρκετές συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες και παίζω στην Εθνική Ελπίδων. Κοιτάω μόνο τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Αν υπάρξει κάποια πρόταση για μεταγραφή, θα τη συζητήσω με τον μάνατζέρ μου και φυσικά με τον πρόεδρο. Μετά θα αποφασίσουμε».
Το καλοκαίρι βρέθηκες κοντά στον Παναθηναϊκό. Τι έγινε και δεν προχώρησε;
«Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν συζητήσεις. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πρόταση, αλλά δεν επήλθε συμφωνία».
Υπάρχουν ακόμα επαφές; Ακούγεται πως τελικά θα πας τον Ιανουάριο...
«Αυτό δεν το ξέρω. Αλήθεια, δεν γνωρίζω αν συνεχίζονται οι συζητήσεις. Είμαι παίκτης του Πανσερραϊκού και αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο ο Πανσερραϊκός. Όλα τα υπόλοιπα στην ώρα τους».
Στο μυαλό σου υπάρχει το ενδεχόμενο του εξωτερικού;
«Πάντα υπάρχει. Και είναι καλό για έναν Έλληνα παίκτη να πάει στο εξωτερικό. Θα τον βοηθήσει. Μαθαίνει πολλά. Άλλη νοοτροπία. Διαφορετικές συνθήκες. Είναι μεγάλη εμπειρία».
Καλύτερα να κάνεις το απευθείας άλμα στο εξωτερικό ή να προχωρήσεις βήμα βήμα;
«Βήμα βήμα είναι το προτιμότερο. Έτσι γίνεσαι καλύτερος. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα πράγματα στη ζωή. Έτσι πιστεύω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου