Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

«Γιατί να μην κερδίσουμε;»

Το ματς στο «Βεστφάλεν» θα κρίνει πολλά όσο αφορά την ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως στόχος είναι να αντέξει η ομάδα του στο ρυθμό, καθώς έτσι μπορεί να πάρει και το... τρίποντο!
Οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Αβραάμ Παπαδόπουλος έδωσαν το παρών στην συνέντευξη Τύπου για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας το παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και ξεκαθαρίζοντας πως το ζητούμενο είναι το θετικό αποτέλεσμα
Για το κατά πόσον μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει αποτέλεσμα κάνοντας περήφανο τον κόσμο του ο Βαλβέρδε είπε: Δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη στη συνέντευξη Τύπου πριν από την Αρσεναλ। Πάει πολύς καιρός. Αύριο παίζουμε με την Μπορούσια, ένα σημαντικό ματς και για εμάς, και για τον αντίπαλό μας. Η ομάδα που θα επιβάλει το δικό της παιχνίδι, θα κερδίσει.Η Μπορούσια ανεβάζει ψηλά τον ρυθμό στο παιχνίδι. Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό. Η ομάδα που θα καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό της, θα νικήσει. Αν το καταφέρουμε θα είναι σίγουρα κάτι δύσκολο, όπως ήταν και στην Αθήνα. Εμείς την θέλουμε όμως πολύ τη νίκη.
Για το εάν θα είναι ικανοποιημένος από μία ισοπαλία: Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτή τη στιγμή, γιατί αν παίξουμε άσχημα η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα। Αν παίξουμε καλά, δεν θα είμαι ευχαριστημένος. Η πρόθεσή μας είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε.
Το νόημα που έχει το ματς της Τρίτης: Σίγουρα περνάμε δύσκολα ως χώρα και από εκεί και πέρα ως Ολυμπιακός εκπροσωπούμε την Ελλάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε χαρά σε όλους τους Ελληνες. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και αυτό που θα κάνουμε είναι να δώσουμε τα πάντα. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ματς. Είμαστε όλοι μας υποχρεωμένοι να δώσουμε το 100%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου