Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Διοικητική στήριξη σε Κοστάντσο


Μετά το τεχνικό επιτελείο, και η διοίκηση του Ολυμπιακού προτίθεται να εκφράσει εμπράκτως τη στήριξή της προς το πρόσωπο του Φράνκο Κοστάντσο.


Η κριτική και η πίεση που ασκείται προς τον Φράνκο Κοστάντσο έχει αναγκάσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να διατηρήσουν σε υψηλό επίπεδο την ψυχολογία του Αργεντινού τερματοφύλακα. Στο λιμάνι φροντίζουν ώστε ο Αργεντινός να νιώθει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και παράλληλα μέσα από αυτήν τη διαδικασία να βελτιώνεται.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τεχνικό επιτελείο και τον Ερνέστο Βαλβέρδε που έχουν εκφράσει τη στήριξή τους προς τον Κοστάντσο, τη... σκυτάλη θα πάρει η διοίκηση της ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών έχει κατά νου να μιλήσει με τον έμπειρο πορτιέρε, για να του εκφράσει την εμπιστοσύνη του αλλά και πόσο τον πιστεύει ενόψει της συνέχειας.

Εκτός αυτού θα του ζητήσει να... κλείσει τα αυτιά του στις κριτικές που ακούγονται. Επίσης θα του επισημάνει ότι θα πρέπει να κάνει το καλύτερο

Πηγή : gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου