Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε!


Ο… «άνετος κι ωραίος» Παναθηναϊκός, που με ηγέτη τον Λέτο βρέθηκε να έχει προβάδισμα τριών γκολ στα Πηγάδια, επιβίωσε ενός εφιαλτικού ημιώρου και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2. Δύο γκολ του Αργεντινού (20’ πεν, 23’) κι ένα του Κουΐνσι (56’) λίγο έλειψε να μην αποδειχτούν αρκετά για τους «πράσινους» που παίζοντας με δέκα (αποβολή του Βιτόλο στο 40’) και με κόντρα αέρα, τρόμαξαν για τα καλά από την απάντηση των Εντιμάρ (66’), Βλαχοδήμου (68’).

Το αν το μέλλον του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει πρίγκιπες ή άλλες τέτοιου είδους… εξοχότητες είναι άγνωστο για την ώρα και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Λέτο αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο βασιλιά της Παιανίας και πηγή ελπίδας για ό,τι καλό ενδεχομένως κάνει φέτος το «τριφύλλι». Λίγα πράγματα για μία ώρα από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που όμως με την είσοδο των Βλαχοδήμου και Σουάνη στο δεύτερο μέρος και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, λίγο έλειψε να γυρίσει το ματς.

Η Ξάνθη τουλάχιστον ξέρει πως αφήνει πίσω της μια ιδιαίτερα δύσκολη σειρά παιχνιδιών με «προίκα» τέσσερις βαθμούς. Μια συγκομιδή που ίσως να μην είναι εντυπωσιακή, μπορεί όμως, να αποτελέσει «μαγιά» για καλύτερες μέρες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου