Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αξίζει άραγε να κάνουμε όνειρα;

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams”…..
….Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους…..
Αξίζει άραγε να κάνουμε όνειρα;
Από τη μία τα όνειρα μας δίνουν ελπίδες και όρεξη για τη ζωή… αλλά μήπως είναι επικίνδυνο; Όταν τα όνειρα διαλύονται τότε τι γίνεται;  Όταν ‘ξυπνάς’ απότομα από το όνειρο σου φαίνεται σαν εφιάλτης…. Είναι ασφαλές να κάνεις όνειρα για το μέλλον ή καλύτερα να ζεις αποκλειστικά για το παρόν;

@ @ @

η ανάρτηση δε χωράει στα σχόλια, γι΄αυτό ζητάει άδεια να μπει ως σχόλιο έδω


Θ.Μ.

4 σχόλια:

  1. θεωρώ πως πρέπει όλοι να κάνουμε όνειρα γιατί μόνο τότε έχουμε ελπίδα και μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά στη ζωή..τα όνειρα μας είναι οι θησαυροί μας..και όταν διαλυθούν έχουν την ιδιότητα να ξανά ενωθούν και να γίνουν πιο ανθεκτικά από πριν..το πιο σωστό είναι να ζεις για το τώρα αλλά να κάνεις όνειρα και για το μέλλον χωρίς όμως να ζεις σε αυταπάτες..Τα όνειρα μπορούν να υλοποιηθούν μόνο με δικές μας πράξεις..και αν πιστεύουμε σ'αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραίο το τραγούδι! ευχαριστώ για το σχόλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποια όνειρα δε πρέπει να γίνονται όμως γιατί βασίζονται σε ψέματα!!! Συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα!! Ωστόσο πολλές φορές είναι δυσδιάκριτη η διαφορά μεταξύ του ονείρου και της αυταπάτης!!! Όλοι κάνουμε όνειρα και ζούμε μέσα σε αυτά με την ελπίδα ότι είναι αληθινά... αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι.. Αλλά ας το παραδεχτούμε ότι αυτό θέλουμε τελικά, να ζούμε σε έναν κόσμο όπως τον έχουμε φτιάξει εμείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tα ονειρα ειναι οι στοχοι μας ,οι φιλοδοξιες μας.Μεσα απο τα ονειρα μας καταλαβαινουμε ποιοι ειμαστε και τι θελουμε απο τη ζωη.Αξιζει να κανουμε ονειρα ειτε ειναι υλοποιησημα ειτε απιαστα.Ειναι ωραιο να δημιουργεις το δικο σου κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή