Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Dilated Peoples!

Μετά από ένα σωρό ανακοινώσεις συναυλιών που μας χαροποίησαν και φέτος, ήρθε να προστεθεί στην λίστα και το όνομα των Dilated Peoples. To εκρηκτικό rap σχήμα αποτελείται από τους Evidence, Rakaa Iriscience και Dj Babu. Πολυτάλαντοι και άκρως δημιουργικοί, με κλασσικά πλέον albums όπως τα The Platform και The Expansion Team και στη συνέχεια με τα πολύπλευρα, Neighborhood Watch και 20/20, πρόκειται να ξεσηκώσουν το ελληνικό κοινό, το οποίο θα ζήσει παρόμοιες στιγμές όπως και το 2001 που είχαν επισκεφτεί για πρώτη φορά τη χώρα μας.


Ερχόμενοι από το Los Angeles, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν πολλά πάνω στην λεπτή γραμμή μεταξύ του underground και του mainstream. Αν και η περισσότερη φήμη τους οφείλεται σε συναυλίες που έχουν κάνει σε διεθνή clubs και festivals, είναι ακόμη γνωστοί για τα αυθεντικά κλασσικά hip-hop album και κομμάτια τους.
Έχουν επίσης γίνει γνωστοί ατομικά, με σόλο καριέρες, όπως τα The Weatherman LP, The Layover EP και το πρόσφατο Cats & Dogs του Evidence, το Beat Tape Instrumentals και το Duck Season του DJ Babu και το Crown of Thorns του Rakaa το 2010, που ξεχώρισε. Σαν Dilated Peoples έχουν μείνει πολύ καιρό εκτός. Γι αυτό ήδη ετοιμάζουν το επόμενο album τους με τίτλο " Directors of Photography" που αναμένεται να βγει στα μέσα του 2012, και συνεχίζουν τα τουρ στον κόσμο όλο τον χρόνο σαν group αλλά και σαν solo καλλιτέχνες.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο Principal Club Theatre Θεσσαλονίκης.
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Fuzz Αθήνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου